LAGI-LAGI AYAM SABUNG..... ERMMM

Salam.. kat sini aku nak pamerkan ayam sabung yang untuk dijual ... blog ini adalah salah satu media untuk aku promote kan ayam sabung yang sedia ada.. dan mungkin ini adalah pelapis yang terakhir.. lepas ni .. dah tak ada lagi yang ready to use... yang tinggal sekarang semua anak2 ayam kecik aje..

so rebut lah peluang ni .. untuk memiliki ayam sabung ini.





STATUS  SOLD OUT RM650

TELAH DILAMAR OLEH OTAI DARI BUKIT CANGGANG



NUMBER 2



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "LAGI-LAGI AYAM SABUNG..... ERMMM"

  1. surat-patah(0192509889) says:
    June 26, 2013 at 2:31 AM

    Ayam2 ni ayam ujung..awak dok bwk blaga ka?

  2. Mohamed Safwan says:
    February 3, 2016 at 10:17 AM

    Ayam hitam ni jual brapa bos?

  3. Mohamed Safwan says:
    February 3, 2016 at 10:17 AM

    Ayam hitam ni jual brapa bos?

Post a Comment