INCUBATOR NAIK MOTOR



SALAM... pagi ni ahad 24/1/2010... encik HELMI telah mendapat kan incubator yang telah di tempah oleh nya pada minggu lepas...
Menurut beliau incubator ini ingin di bawa balik ke kampung beliau di SEKINCAN .. dengan menaiki motor ...


Semoga selamat sampai ke destinasi..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "INCUBATOR NAIK MOTOR"

  1. Bedin Jusoh says:
    January 24, 2010 at 6:07 PM

    Hahaha...cheh! Aku duk cari kat bawah! rupanya blog template mahal ni memang lain. Kat atas duduknya raungan komen. Skang dah abis idea nok komen.

    Apapun tahniah ler bukan setakat inkubtor jer laku, blog pun comel sangat2 tu. Siap ada kaler BIRU lagi background. :-))

  2. junaidi a.k.a hachiroku77 says:
    January 24, 2010 at 9:20 PM

    aku sendiri tak tahu apa warna blog aku .. tak pernah masuk sebagai pelawat..
    tapi comey lagi blog mung..

Post a Comment